Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Πύργος Πετρέζα


Ο Πύργος Πετρέζα κατασκευάστηκε εξ αρχής με σκοπό τη φιλοξενία. Σήμερα, αναλαμβάνει οικογενειακές και κοινωνικές εκδηλώσεις, επίσημα γεύματα, γεύματα εργασίας, κοκτέιλ πάρτι, εταιρικές εκδηλώσεις, συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες, συναντήσεις γευσιγνωσίας, εκδηλώσεις τέχνης κ.λπ. Παρέχει όλες τις ανέσεις και τις υποδομές για να υποδεχθεί αποτελεσματικά εκδηλώσεις διαφόρων ειδών και μεγεθών, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια απρόσμενα ευχάριστη διάθεση, που απορρέει από την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και τη μοναδική αισθητική του.

Οι έξι (συν δύο βοηθητικές) μονοκόμματες, δίχως κολόνες, αίθουσες του Πύργου Πετρέζα (800 τ.μ.), η εκπληκτική βεράντα του (400 τ.μ.), αλλά και ο μεγάλος, πανέμορφος κήπος του (1.800 τ.μ.), αποτελούν ιδανικούς χώρους για κάθε εκδήλωση. Ενδεικτικά, αναφέρεται πως στον εσωτερικό χώρο μπορούν να γευματίσουν με άνεση 400 περίπου άτομα, στη βεράντα περί τα 250, ενώ στον κήπο έως και 1100. Φυσικά, έχει προβλεφθεί ένας τουλάχιστον ικανοποιητικός αριθμός θέσεων στάθμευσης (περισσότερες από 380).

Οι υποδομές όμως του πύργου δεν εξαντλούνται στην εμφάνιση και στις ανέσεις. Διαθέτει ασανσέρ και τουαλέτες για ΑΜΕΑ (Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες), ενώ οι κουζίνες, τα αποδυτήρια, τα ντους και άλλες εγκαταστάσεις για το προσωπικό, είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να υποστηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες που απαιτεί κάθε εκδήλωση.

Επειδή αρχικός στόχος ήταν η κατασκευή ενός χώρου συγκέντρωσης και διασκέδασης για φίλους και συγγενείς της ιδιοκτήτριας οικογένειας, που θα διατηρεί άσβεστη στη μνήμη την παράδοση της περιοχής, ο Πύργος Πετρέζα διακρίνεται για την οικογενειακή «ζεστασιά» του, που δημιουργεί οικειότητα και άνεση στους επισκέπτες. Σε αυτό συμβάλλουν και οι σημερινές οικοδέσποινες, η υποδοχή των οποίων θυμίζει σπιτική φιλοξενία, χωρίς όμως να υπολείπεται σε αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό.

Εξωτερικοί χώροι





Επόμενο
Οινοποιείο & Αμπελώνες
ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, κατασκευάστηκε στο κτήμα ένα παραδοσιακό πατητήρι με πατητάδες. Η παραγωγή του κρασιού γίνεται ακόμη και σήμερα με χειρωνακτικά μέσα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3o χλμ Σπάτων - Πικερμίου
ΤΘ 112, 19004 Σπάτα
Τηλ: +30 210 6039396, 210 6043396
Fax: +30 210 6039398
E-mail: info@pyrgospetreza.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Τελευταία νέα

Ταξίδι γευσιγνωσίας στον Πύργο Πετρέζα

Περισσότερα

Αποφοίτηση WSPC 2010-2011

Περισσότερα

1η Συνάντηση για την Ελληνική Αμπελουργία

Περισσότερα
Γραφτείτε στο newsletter μας



ΟΙ ΟΙΝΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ
ΠΥΡΓΟΥ ΠΕΤΡΕΖΑ

Γνωρίστε τον Πάνο και
Σπύρο Ζουμπούλη.


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΠΕΤΡΕΖΑ

Συμβουλευτείτε τον χάρτη και
τις οδηγίες πρόσβασης.


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Κατεβάστε το presskit με πληροφορίες
που θα σας χρειαστούν.
Κλείσιμο

http://pyrgospetreza.gr/#/welcome

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου